Handige inpaklijst voor reizen met kinderen!

Handige inpaklijst voor reizen met kinderen!

Reizen met kinderen is een avontuur op zich. Het kan verrijkend en een geweldige ervaring zijn, maar het vergt ook een stuk meer planning en voorbereiding dan toen je nog alleen of samen met je partner op pad ging. De voorpret van een vakantie begint vaak al met het inpakken, maar laten we eerlijk zijn: inpakken voor een vakantie met kinderen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Van speelgoed en zwemspullen tot kleding en EHBO-benodigdheden, er zijn zoveel dingen om aan te denken.

Of je nu een doorgewinterde reiziger bent of je eerste gezinsvakantie plant, deze blog is voor jou. Ik deel mijn beste tips en trucs om inpakken stressvrij en efficiënt te maken. Dus pak je koffers en laten we beginnen aan die mooie reis, zonder iets belangrijks te vergeten!

Klik hier: Handige inpaklijst voor reizen met kinderen.

Klik hier: Handige handbagagelijst voor reizen met kinderen.

Gebruik een inpaklijst

Maak een inpaklijst of gebruik mijn inpaklijst om niets te vergeten. Denk aan kleding, toiletartikelen, medicijnen, en belangrijke documenten. Bekijk even wat je al in huis hebt en wat je nog eventueel moet kopen. 

Begin op tijd met inpakken

Begin zeker een paar dagen (misschien zelfs meer) voor vertrek met inpakken. Dit geeft je de tijd om na te denken over wat je echt nodig hebt en om last-minute aankopen te doen. Het voorkomt ook de stress van op het laatste moment inpakken.

Rol in plaats van vouwen

Rol de kleding op in plaats van deze op te vouwen. Dit bespaart niet alleen ruimte in de koffer, maar helpt ook om kreuken te voorkomen. Het is een eenvoudige manier om efficiënter in te pakken. 

Pak outfits in per dag

Vooral handig voor jonge kinderen: pak outfits per dag in aparte zakken of packing cubes. Dit maakt het gemakkelijk om ’s ochtends snel een complete outfit te pakken zonder door de hele koffer te hoeven zoeken.

Extra ruimte voor souvenirs

Laat wat extra ruimte in je koffers voor souvenirs die je tijdens de reis wilt kopen. Het is altijd leuk om iets mee terug te nemen als aandenken aan je vakantie.

Met deze tips wordt inpakken een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. Zo kun je met een gerust hart op vakantie en genieten van quality time met je gezin. 

 

Populair

Reis je mee?

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Geen spam, alleen meldingen over nieuwe producten, updates.