Wie zit er achter the traveling sajada?

Ik ben Fatima en samen met mijn man Hoessein en onze drie kinderen Isra, Noor en Yasin hebben we een grote passie voor reizen. Samen als gezin de wereld zien is één van onze grootste dromen op aarde.

Hoe het allemaal begon

The traveling sajada staat voor het reizende gebedskleed, want waar we ook zijn in de wereld gaat die met ons mee. In elke land of stad waar we komen zijn we Allah swt dankbaar voor het geschenk, dat we weer een stukje van de aarde hebben mogen zien. De aarde die perfect is geschapen door onze Schepper, al-Khaliq. De natuur, de stranden, de dieren, maar ook de architectuur, de moskeeën, de mensen en het eten. Overal in de wereld is dit heel divers, mooi, bijzonder en magisch. Tijdens onze reizen zijn wij ons des te  meer bewust van onze religie, omdat we dan stilstaan bij alle pracht en praal dat ons is gegeven hier op aarde.

Reizen met kinderen

Als we in onze omgeving bekend maken dat we een reis gaan maken is het eerste wat we regelmatig horen, ‘Gaan jullie kinderen mee?’. We merken dat veel ouders zich laten tegenhouden om met (jonge) kinderen op reis te gaan. Om anderen te inspireren om net als ons met kinderen de wereld te ontdekken zijn we daarom deze blogwebsite gestart. We willen jullie laten zien dat het mogelijk is om met kinderen verre reizen te maken. De kinderen leren hier veel van, het verrijkt hun blik op het leven, ze maken kennis met andere culturen, ontmoeten nieuwe mensen en ontdekken veel nieuwe dingen.

Reis met ons mee

We nemen jullie daarom graag mee met ons op reis. We delen onze reisverhalen met jullie, onze zogenoemde “traveltips”, (halal)foodspots, moslim- en kindvriendelijke activiteiten, accommodaties en nog veel meer.

We vinden het leuk als je een reactie achterlaat onder onze verhalen en laat ons vooral weten als je er iets aan hebt gehad. En heb je zelf nog een leuk idee voor ons of zie je iets graag terug op de website, stuur ons dan vooral een email op info@thetravelingsajada.com.